ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

banner imagebanner image
 
Olympus Rent a Car
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Λιτόχωρο Πιερίας


Η εταιρεία μας “Olympus Rent a Car” είναι μια νέα οικογενειακή επιχείρηση και συνεχώς αναπτυσσόμενη. Ιδρύθηκε το 2013 στο Λιτόχωρο Πιερίας και δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου.

Βασιζόμενοι στην μακρόχρονη γνώση και εμπειρία μας στην συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων, η εταιρεία μας, προσφέρει στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και οικονομικά αυτοκίνητα για να γνωρίσετε κάθε γωνιά της Πιερίας.

Ο στόλος μας αποτελείται από καινούργια αυτοκίνητα τα οποία μπορούν να σας εξασφαλίσουν ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις κατά την διάρκεια παραμονής σας στην Πιερία. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε σταθμούς εξυπηρέτησης στο Λιτόχωρο, την Λεπτοκαρυά Πιερίας και τους Νέους Πόρους.

 


 

 
 
Εξερευνείστε κάθε γωνιά της Πιερίας ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από την εταιρεία μας. Περιηγηθείτε στην σελίδα μας για να δείτε τον στόλο αυτοκινήτων που διαθέτουμε. Μέσα από την μεγάλη ποικιλία οχημάτων που διαθέτουμε θα βρείτε μικρά αλλά και οικογενειακά αυτοκίνητα σε οικονομικές τιμές.

Κινητήρια δύναμη μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, που μας τιμούν και μας στηρίζουν από το ξεκίνημά μας. Κύριο μέλημά μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση, η συνέπεια, η υπευθυνότητα και κυρίως οι ανταγωνιστικές τιμές.

Το ευγενικό προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και προσπαθεί για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτησή σας, ενώ είναι πάντα στη διάθεσή σας και έτοιμο να δεχθεί οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο προκειμένου να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα αυτοκίνητα ή τις υπηρεσίες μας αλλά και για να κάνετε την κράτηση για τις ημέρες που ενδιαφέρεστε.